Yvonne schept een warme en veilige situatie om aan het werk te gaan. In de sessie voelde ik ook dat ze op een heel natuurlijke manier die veiligheid bleef bewaken. Daardoor kreeg ik ruimte om mijn vragen letterlijk “op tafel” te leggen. Voor mij werkt dat heel fijn: starten met een concreet beeld (dat ik zelf neer leg en ook weer verander).

Door de vragen die Yvonne stelt, komen er beelden, gevoelens en inzichten boven drijven die me verder hielpen.

Daarbij helpt ze je om te vertrouwen op het proces dat tijdens de sessie ingezet is. Haar boodschap: “laat het nu z’n eigen werk doen”. Heel bijzonder om in de weken daarna te ervaren dat dat ook zo is!

Tineke


Ik was zeer onder de indruk van mijn sessies met Yvonne. Lang opgeborgen beelden en situaties werden ont-stoft en naar het hier en nu gebracht om hun ophelderende werk te doen.

De opstelling heeft mij inzichten verschaft die ik daarvoor niet had. Zeer veel dank hiervoor.

PatrickYvonne schreef ooit “wat niet gezien wordt kan dwarsliggen” 
En zo is het maar net.
Hoe inspirerend heb ik het gevonden om dat wat er in mij dwarslag in beeld te brengen en het te aanschouwen, te ervaren.
Yvonne begeleidde me rustig, zorgzaam, liefdevol en vakkundig op mijn waardevolle reis die ik op deze manier nog nooit eerder had gemaakt.

Ik heb het als een enerverende tocht ervaren. Als ik eraan terug denk voel ik me levendig, vervuld, dankbaar en vreugdevol omdat mijn behoefte aan schoonheid, groei, leren, ontdekking, verbondenheid en ontspanning zijn vervuld. Ook in de tijd na die reis, voelde ik hoe de dingen in beweging waren in mij en uiteindelijk op hun plek vielen.

Henriëtte