Ik werk graag met mensen die stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en groei en zich ervan bewust zijn dat ze daar zelf verantwoordelijk voor zijn.

Veelal ontstaat een stuk groei als we helderheid vinden en erkenning geven aan de brei van emoties en blinde vlekken die de loop van nieuwe ontwikkelingen hinderen. Ik begeleid je daar graag in met een kleine opstelling. Soms ontstaat er van hieruit een lichttaal healing.

Gedurende een of meerdere sessies van ongeveer 1,5 uur stap je in een proces dat we samen stap voor stap vormgeven. Eerst bespreken we jouw vraag en onderzoeken we deze, spelenderwijs met wat jeZelf je laat zien.In een sessie ontdekken we wat je innerlijk beeld is van de vraag waarmee je komt. Jij vormt hier vervolgens een ruimtelijk opstelling van en stelt aspecten uit je vraag letterlijk op in de ruimte.

We kijken naar wat ons daaraan opvalt en tasten af wat er onbewust op de achtergrond speelt door waar te nemen hoe het voelt op een plek. We onderzoeken vanuit de inspiratie van het moment.

Zaken kunnen soms direct in dat moment of in de korte of langere tijd die er op volgt op zijn plek vallen. En te zijner tijd, kunnen er bewust of onbewust door jou stappen genomen worden om de energie die jou stagneerde de ruimte te geven om je leven vorm te geven.


Kosten:

Sessies € 75,- voor particulieren, studenten € 45,-
Als je wilt kun je eerst met me kennismaken, daar reken ik niets voor.